Type of FishWater VolumePower ConsumptionRequired OperatorsProduction CapacityProject Location
Sea Bream, Sea Bass,
Meager, Salmon Bass
10 Tanks: 20 m³/ Tank
Total: 200 m³
10 RAS SKD 1000:
240 KW/Day per Tank
178 -100 Million JuvenilesAkbuk, Didim, Turkey
  • Post last modified:desember 9, 2020

EGEMAR MARINE AKVAKULTUR PROSJEKT ARBEIDSOMFANG

Prosjektomfanget til Egemar Marine Aquaculture Facility er utviklingen av et helt nytt fiskeklekkeri med flertrinns RAS-utstyr. Egemars mål er å produsere saltvannsfiskproduksjon for både innenlandske og internasjonale markeder. For tiden produserer klekkeriet blant annet brasme (sea Bream, havabbor (sea bass) og ørnefisk. Med denne nye investeringen nådde selskapet en settefisk- og klekkerikapasitet på nesten 100 millioner ungfisk.

Egemar (Egemar Su Ürünleri ve Gıda) har valgt MAT-KULING til å levere alt utstyret for resirkulering av akvakulturanlegg (RAS) til deres nye fiskeklekkeri. Beliggenheten er byen Akbuk i Tyrkias egeerhavskyst. Prosjektet består av 10 tanker med en volumkapasitet på 20 m 3 hver. Videre er filtreringsstrømningshastigheten 40 m 3 / t og den maksimale biomasselasten er 20 kg / m 3. Alt RAS-utstyr er helautomatisk. I tillegg reduserer det de mekaniske og operasjonelle funksjonene, i tillegg til at det krever mindre operativt personale. Videre kan alt utstyr, vannsystemer og alarmfunksjoner overvåkes online. Egemar Prosjektet er et innovativt eksempel på MAT-KULING akvakultur resirkuleringsanlegg i Tyrkia. Dette nye RAS-utstyret hjalp Egemar med å øke eggproduksjonen med 20% sammenlignet med eldre systemer i anlegget.

AKVAKULTUR SERVICE FOR EGEMAR

MAT-KULING leverte stedsanalyse, systemplanlegging, utstyrsdesign, produksjon og forsyning, installasjon og igangkjøring av utstyr og teknisk opplæring til driftspersonalet.

GJENVINNING AV AQUAKULTURE UTSTYR

Det installerte utstyret består av mange RAS Skid enheter. Hvert system inkluderer en proteinskimmer PS-1000 med en skumstrømningshastighet på 30 m 3 / t, et mediefilter under trykk glass med en total strømningshastighet på 20 m 3 / t, et RAS-filter T-1500 med en strømningshastighet på 40 m 3 / t og en UV-desinfeksjonsenhet PE-22 som gir en strømningshastighet på 22 m 3 / t. I tillegg besto hver Skid av et sett med tilbehør og innvendige rør, ventiler, pumper og instrumenter.

EGEMAR MARINE AKVAKULTUR RAS SKID SYSTEMER