Effektive filtersystemer med lavt energiforbruk

SISTE NYTT INNEN FORSKNING OG UTVIKLING I DESIGN OG FABRIKASJON AV RAS UTSTYR SOM SIKRER VANNKVALITETEN I SETTEFISKANLEGG

Filtration Systems for Hatcheries - Phytoplankton Grower for Larvae Feeding

HVORFOR GJENVINNE FILTRASJONSKRETS PÅ ET SETTEFISK/KLEKKERI?

Tradisjonelt har alle settefiskanlegg, enten de er marine eller ferske, brukt “åpen kran-praksis” for å tilføre vann til klekkeritankene. Det er nå bevist at larver og egg er veldig følsomme for små forskjeller i vannkvalitet. Det er på tide at investorer ikke er avhengige av værforhold og uflaks som kommer fra et usynlig angrep. Tilgjengelig RAS-utstyr kan sterilisere vann i oppdrettsanlegget.

De siste 10 årene har vært revolusjonerende når det gjelder å utvikle riktig utstyr for å sikre biologisk støtte på settefiskanlegg og oppdrettsanlegg generelt. Siste FoU fra MAT-KULING har ført til design og produksjon av driftsvennlig RAS-utstyr for å gi systemene biosikre vannparametre til oppdrettsanlegg, men samtidig holde oppdrettsanlegget bærekraftig og lønnsomt.

Resirkulasjon innen oppdrettsnæringen
Resirkulasjon innen oppdrettsnæringen

HVORFOR MAT-KULING RAS-TEKNOLOGI?

Vi produserer utstyr for å støtte selve livet, og vi er stolte av dette. MAT-KULING har arbeidet med biologisk ladet vannfiltrering i over 30 år. Vår ekspertise har kommet fra mange år med design og produksjon av utstyr for en meget konkurransedyktig bransje. Verdens største produksjon av oppdrettsfisk er i Middelhavet, der MAT har sitt produksjonsanlegg.

Vår utvikling er basert på å samarbeide med konkurransedyktige og banebrytende investorer som søker løsninger i en stadig krevende bransje. Mat-KULING utvikler kontinuerlig enklere og mer effektivt utstyr som utvider vårt utvalg av utstyr. Vi har utstyr for RAS-støtte for alle oppdrettsorganismer, både i marine vann eller ferskvann.

AKVAKULTUR SETTEFSIK/KLEKKERI DESIGN OG UTVIKLING

Vårt mål er å tilby testede tekniske løsninger til en bærekraftig kostnad ved å bruke langvarige kvalitetskomponenter på våre RAS-systemer. MAT-KULING samarbeider med flere uavhengige RAS designerfirmaer og har kapasitet til å støtte eierne og operatørene. MAT-KULING har produsert OEM RAS for andre akvakultur spesialiserte leverandørers utstyr og er alltid interessert i slike samarbeid, som respekterer NDA og kundenes rettigheter.

Vårt mål er å tilby testede tekniske løsninger til en bærekraftig kostnad ved å bruke langvarige kvalitetskomponenter på våre RAS-systemer. MAT-KULING samarbeider med flere uavhengige RAS designerfirmaer og har kapasitet til å støtte eierne og operatørene. MAT-KULING har produsert OEM RAS for andre akvakultur spesialiserte leverandørers utstyr og er alltid interessert i slike samarbeid, som respekterer NDA og kundenes rettigheter.

Siste nytt innen filtreringsystem for settefiskanlegg

Freshwater Protein Skimmer

Ferskvanns Protein Skimmere

Proteinskimmeren er et tillegg til det eksisterende filtreringsoppsettet. Ved å installere en proteinskimmer til filtreringen i RAS i et settefiskanlegg, vil du oppnå 20% eller mer forbedring av vannkvaliteten og betydelig forbedring av biomassekapasiteten per tank.

Protein skimmere

Protein Skimmer

Protein skimmerne er laget av PE og PP og leveres med Venturi pumper, automatisert protein nivå kontroll, automatsik skimmer-topp slam vasker, kontroll panel og ozon/oksygen inntak. MAT-KULING protein skimmer produserer tykt slam-bobler uten behov for daglig justering. Leveres ferdig testet for enkel installasjon.

Løsninger for Lufting av Gass i Oppdrettsenheter

Løsninger for Lufting av Gass

Løsninger for Lufting av Gass i Oppdrettsenheter The Luftetårnene er av typen “Fixed bed” med et biologisk filter som luftes og er designet for å aksellerere luftingen av gass og nitrifikasjonsprosessen. Luftetårnene er produsert i Polypropylene som er motstandsdyktig mot the tøffe miljøet en finnner i akvakulturenhetene og den har Brannklasse A EN85. Det rensede […]

Ozon generator for oppdrettsnæringen

Ozon Generatorer

Våre ozon generatorer er designet og testet for bruk i RAS anlegg. Fabrikert etter EU og US HSE(Helse miljø og sikkerhetsdirektivet) for sikker drift. I vår egen fabrikk med kun bruk av kvalitetskomponenter og for enkelt vedlikehold. Utsyrt med kontroll panel og med opsjon for oksygenkonsentrator, luft kjøler og luft tørker.

Trykksatt mekaniske filter

Trykksatt Mekaniske Filter

Trykksatt mekansik filter leveres med antibakteriell AFM medie som gir en filtreringsgrad under 5µm. MAST-KULING AFM trykksatte filter er belagt med Vinylester for beskyttelse mot ozon oxydidinering og for å beskytte mot langvarig salt miljø. De kan leveres fullautomatisert utstyrt med PLC og SCADA grensesnitt.

Moving Bed Biofilm Reactor (MBBR) for Aquaculture

Biofilterreaktorer (MBBR)

MAT-KULING MBBR (Biofilterreaktor) er laget av PP plastikk og de er designet for å gi en optimal medie ekspansjon, som gir en maksimal bakterie oksyginering med minimum tilbakevaskingsbehov. Fyllt med flytende biomedia som gir optimal biologisk filtreringsstøtte. MAT-KULING MBBR er utstyrt med venturi og levers ferdig installert og testet.