Plastikk Strainers – Akvakultur
Filtersil til akvakultur

AKVAKULTUR PLASTIKKPUMPESIL

MAT-KULING RAS produserer sin egen pumpesil for RAS (Recirculating Aquaculture Systems) og Life Support Systems (LSS) for å gi effektiv strømningshastighet uten kavitasjon, samtidig som den forlenger pumpens levetid. Industrielle plastsiler er mye brukt for beskyttelse av pumper, kompressorer, turbiner, målere, automatiske ventiler og annet rørledningsutstyr.

Plastikk Akvakultur Siler er en spesialdesignet og produsert MEP-komponent som kan brukes under tøffe og brutale forhold. De har den ideelle produksjonsmateriale for å motstå sure og etsende løsninger. MAT-KULING Industrielle siler av plast gir beskyttelse til pumper og mot de forskjellige elementene i en installasjon, med minimalt vedlikeholdsbehov takket være et lettåpnet deksel som gjør rengjøring enklere. Akvakultur Sil fungerer som et beskyttelsesfilter for pumpen, rørledningen og andre elementer i en rørinstallasjon fra suspenderte partikler.

SILMATERIALE & PRODUKSJON

MAT-KULING-siler kan produseres i enten polyetylen, polypropylen eller rustfritt stål. Akvakultur silens maskestørrelse er 5 mm og materialet som brukes er HDPE for silhuset og SS316 og akrylisk gjennomsiktig deksel, og enkel åpning / lukking klemmemekanisme er valgt spesielt for langvarig og enkel bruk. For høy korrosjonsbestandig og høyeste styrke, anbefaler vi HDPE siler.

På grunn av det brede tilbud av kommersielle pumper som er større enn 800 m³ / time i gjennomstrømningshastighet, blir MAT-Kuling siler produsert for å støtte strømningshastigheter fra 10 til 1000 m³. Kontakt oss for ditt skreddersydde krav, og vi designer og produserer din løsning.

BRUK I AKVAKULTUR

Suspenderte partikler og rusk forurenser vann, og når de forblir ufiltrerte, kan de ikke bare tette rørene, men kan også forårsake alvorlige problemer i pumpene og oppholdskammer i et rørsystem. Sil brukes til å suspendere disse partiklene.

Plastsiler finnes i vårt program til rørsystemer i LSS Livs Støtte Systemer i akvarier, i RAS, i basseng og industrielle applikasjoner. De er montert på pumpens sugeside, før pumpeinnløpets forbindelse hvor vann kommer inn og blir forhåndsfiltrert mens det strømmer gjennom silpatronen inne i silholderen.

Last ned silkurv data ark

Plastikk Strainers – Akvakultur - SPESIFIKASJONER

FORESPØRSEL OM PRIS: Plastikk Strainers – Akvakultur

    , Example: 20