Løsninger for Lufting av Gass
Løsninger for Lufting av Gass i Oppdrettsenheter

Løsninger for Lufting av Gass i Oppdrettsenheter

The Luftetårnene er av typen “Fixed bed” med et biologisk filter som luftes og er designet for å aksellerere luftingen av gass og nitrifikasjonsprosessen. Luftetårnene er produsert i Polypropylene som er motstandsdyktig mot the tøffe miljøet en finnner i akvakulturenhetene og den har Brannklasse A EN85.

Her er størrelsen sammenlignet med en person.
Her er størrelsen sammenlignet med en person.

Det rensede avløpsvannet kommer inn i filteret og det sildrer gjennom “fixed bed” som har faste biomedia. Her foregår nitrifikasjon og gassveksling der gassen luftes. Luftetårnet blir trykktestet med væske før siste runde med sveising og trykktestes igjen når det er ferdig produsert.

Det er montert Biomedia i luftetårnet for å få maksimal overflate slik at mikroorganismenes nitrifikasjon og gassvekslingen blir maksimal. Dette fører til at CO2 nivå og O2 nivå kan korrigeres til ønskede verdier.

Designet inkluderer serviceluke på toppen, mannhull på siden, to lag med gitter på innsiden for å holde biomedia på plass, nivåindikator, dreneringsventil og braketter for målerør på utsiden av tårnet.

Komponenter i luftetårnet.

Tårnet er produsert i materialer som tåler korrosjon fra saltvann. Materialer som komponentene består av:

  • Polypropylene som er trygg mot mat med tykkelse over 5mm i “body” i luftetårnet.
  • Mannhull og vindu er laget i akryl.
  • Bolter og muttere laget av Delrin
  • Ventilene er laget av uPVC

Luftetårnene blir nå installert i det største akvariet i verden som ligger i Middeløsten. Det vil bli publisert flere detaljer snart!

Lufterenner for Avløpsvann i Avkakultur

Lufterenner/Launders blir brukt som avluftere i landbasert oppdrett.
Lufterenner/Launders blir brukt som avluftere i landbasert oppdrett.

Lufterenner/Launders er en robust renne laget i Polypropylene og lar avløpsvannet sildre og lufte seg mens det renner til enden. Lufterenne blir brukt i industriell rensing av avløpsvann og på avløpsvann i landbaserte opprettsanlegg for å veksle ut gass fra vannet. lufterennene tilpasses til hver kunde etter mål.

FORESPØRSEL OM PRIS: Løsninger for Lufting av Gass

    , Example: 20