MAT-KULING RAS PRODUSENT OG LEVERANDØR

MAT-KULING RECIRCULATING AQUACULTURE SYSTEMS (RAS) ER DEDIKERT TIL PRODUKSJON OG LEVERANSER AV FILTERUTSTYR TIL OPPDRETTSANLEGG OG KLEKKERIER.

Recirculating Aquaculture Department

MAT-KULING RAS DESIGN & INDIVIDUELL KONTRAKT

MAT-KULING er et selskap dedikert til å levere RAS-utstyr og spesialiserte MEP-entreprenørtjenester for landbasert fiskeoppdrett i oppdrettsanlegg for sjø og ferskvann til det nordiske markedet. Utstyret vårt er kvalifisert for å støtte den komplette livssyklusen til all oppdrettsfisk fra klekkeri til fullvoksen matfisk. MAT-KULING fokuserer ikke på å bygge komplette oppdrettsanlegg, snarere tvert imot, vår forretningside er å levere hele leveransen og installasjonen av alt MEP og RAS-utstyr til et ditt anlegg. MAT-KULING har utmerket MEP- referanser, med leverte og fullt operasjonelle prosjekter over hele verden. Kontraktsavdelingen vår teller over 150 erfarne medarbeidere som er klare til å mobilisere hvor som helst i verden, og vi er kjente og komfortable med å jobbe i eksterne miljøer og strenge tidsrammer.

RAS TEKNOLOGI & PRODUKSJONSKAPASITET

MAT har arbeidet med å designe og produsere filtreringsutstyr i over flere tiår, og kvalitetsutstyr er vår identitet. Vi bestemte oss for å begynne med konstruksjon og produksjon av vårt eget designede utstyr etter å ha innsett at filtreringsutstyret som er tilgjengelig i markedet, ikke lever opp til våre forventninger, og det som finnes var ikke “operatørvennlig fokusert”.

Vår mentalitet er å produsere robust utstyr som vil ha ekstra lang levetid i tøffe, fuktige forhold, men som samtidig er enkelt for operatørene å bruke 24/365, fungerer i henhold til spesifikasjonene og vil overgå kundens forventninger.

RAS-teknologi utvikler seg raskt globalt. Store investeringer er for tiden avhengig av grønn teknologi som gir minimal miljøpåvirkning. Oppdrettere er på jakt etter å oppfylle strengere miljøbestemmelser og samtidig være mer energitilstrekkelige og enklere for den daglige driften. For å matche og overgå standardene som er satt av denne utviklende trenden, har MAT-Kulings RAS avdeling en egen avdeling for akvakulturteknikk, som studerer hver forespørsel nøye og får inne flere parameter for å tilby RAS-filtreringsløsninger basert på produktutvalget vi produserer på egen fabrikk.

Vår produksjons- og ingeniørkompetanse, sammen med bruk av ikke-osmotiske og ozon sikre plastmaterialer, er sannsynligvis MAT-Kulings filtreringsutstyr det beste RAS utstyr som er tilgjengelig i dagens nasjonale og internasjonale marked.

MAT-KULING RAS-avdelingen er dedikert til kontinuerlig forskning og utvikling som introduserer nye all-inklusive Skid-systemer og unike løsninger. Vår produktkatalog blir jevnlig oppdatert med teknologiske oppgraderinger og nytt RAS utstyr.

Recirculating Aquaculture Contractor

MAT-KULING RAS KOMMERSIELL STRATEGI

MAT-Kulings RAS mål er å samarbeide med selskaper som bygger oppdrettsanlegg, eiere og uavhengige konsulenter. Dette for å tilby oppdrettsanlegg og klekkeri filtreringsutstyr som vil overgå deres forventninger og oppfylle miljøkravene.. Vår RAS-avdelingen er tilgjengelig som underleverandør til akvakulturkonsulenter og oppdrettsutviklere, samt oppdrettseiere, for å tilpasse RAS utstyr under sin egen etikett og design, for å levere komplette spesialiserte MEP prosjekter for oppdrettsanlegg.

Hvis du leter etter spesialisert RAS MEP entreprenører til å bygge ditt oppdrettsanlegg eller bare kjøpe riktig RAS utstyr, etterfulgt av 24 /365- ettersalgsstøtte, da er MAT-KULING RAS perfekt for deg og alle dine oppdrettsbehov. Kontakt oss i dag med din forespørsel!