MAT-KULING Speck Pumper
MAT-KULING spesial designede Speck pumper er fabrikert med matrialer som tåler høyt salt og kjemikalie konsentrasjoner. Mineraler og salter som kan krystallisere kommer ikke i kontakt med motor eller lager. Pumpene er enkle å vedlikeholde og meget stillegående. MAT-KULING har et godt utbygget lager av deler som kan sendes umiddelbart. Alle pumper kommer ferdig testet og fri for kjemikalier.

TILBUD OG BRUK AV SPECKPUMPER I AKVAKULTUR

MAT-KULING samarbeider med SPECK PUMPS, en pålitelig produsent med servicesentre rundt om i verden. MAT designet SPECK-pumper for å oppfylle de korrosjonsbestandige kravene til saltvann, og tilbyr et bredt spekter av pumper som leverer fra 4 m³ / t opp til 250 m³ / t.

Spesialversjonen av AK-pumper tilsvarer standardversjonene av BADU- serien, men de er designet for bruk i saltvann og etsende væsker. MAT-pumper sikrer at salter som kan krystallisere seg ikke kommer i kontakt med motor eller lager. MAT pumpedesign sørger for betydelig lengre drift enn standardpumper.

MAT-KULING SPECK Pumper er produsert for å tåle tøffe driftsforhold og for å brukes i sure løsninger og i saltvann. Vedlikeholdet av pumpen er enkelt på grunn av den store silbeholderen og de robuste materialene som brukes.

AKVAKULTURSØKNADER

Våre pumper passer perfekt til akvakulturanvendelser med høy saltholdighet, saltlake og sure løsninger som finnes i oppdrettsanlegg, settefisk/klekkeri og RAS

FORDELER MED MAT SPECK PUMPER

  • Robust og holdbar struktur
  • Korrosjonsbestandig
  • Enkelt vedlikehold
  • Høyeffektive motorer
  • Ekstra stille drift

MAT-KULING Speck Pumper - SPESIFIKASJONER

FORESPØRSEL OM PRIS: MAT-KULING Speck Pumper

    , Example: 20