Ferskvanns Protein Skimmere
Proteinskimmeren / separasjonsapparatet produserer fine og tykke konstante luftbobler for å generere tilstrekkelig skumming. Skimmeren er installert ved

PROTEIN SKIMMERE FOR LAKSEKLEKKERIER

Ferskvannsoppdrett, spesielt lakseoppdrettere, ba MAT Filtrering Technologies å utvikle en ferskvanns Protein Skimmer som kunne fungere i brakk- og ferskvann for bruk i pre-smolt anlegg. Proteinskimmeren er et tillegg til det eksisterende filtreringsoppsettet. Ved å installere en proteinskimmer til filtreringen i RAS i et settefiskanlegg, vil du oppnå 20% eller mer forbedring av vannkvaliteten og betydelig forbedring av biomassekapasiteten per tank. Kontakt oss for å finne ut mer om uavhengige RAS-vannkvalitetsresultater, mottatt av kunder over hele verden. Siste langtest hos kunde, målinger utført av NIVA, Norsk Institutt for Vannforskning, -Bergen) bekrefter våre tall til vesentlig bedre enn antatt.

PRODUKSJON & DRIFT

Proteinskimmeren / separasjonsapparatet produserer fine og tykke konstante luftbobler for å generere tilstrekkelig skumming. Skimmeren er installert ved tanken for smolt. Dette er stadiet da oppdrettsanlegg trenger bedre vannparametere for å oppnå optimal vekst hos laksen. Bekymringen var at disse pre-smolt-tankene kjørte på ferskvann, og at tradisjonelle proteinskimmere da ikke kunne oppnå betydelig skumfraksjonering.

Vår konstruksjon og produksjonsavdeling testet mange venturi-dyser på skimmer under tilførsel av vannet i tanken med spesielle venturipumper. Dette for å oppnå det nødvendige trykket, som tar sikte på å oppnå høye nivåer av luftinfusjon inn i vannsyklonen i skimmertanken. Etter mange forsøk og FEA-studier, oppnår vår ferskvanns protein skimmer nå like, om ikke bedre resultater enn det vi har på våre saltvannsskimmere.

NIVA RESULTATER MAT-KULING FERSKVANNS PROTEINSKIMMERE

Gjennomsnittlig Partikkelfjerning (%)
Gjennomsnittlig Partikkelfjerning (%)

AVANSERT PRESMOLT LAKSFILTRASJONSUTSTYR

Det er veldig viktig at MAT-KULING ferskvann PSK bidrar betydelig til biosikkerhet ved å oppnå langt bedre vannparametere i eksisterende tanker. Vårt utstyr er designet fra bunnen av til å levere den beste kvaliteten på proteinfjerning, sammenlignet med andre tilsvarende i markedet. Bedre vannkvalitet gir sunnere fisk, mer fisk og fôr i samme tank.

Largest Protein Skimmers for Aquariums & Aquaculture in the Market ( Freshwater / Seawater )

AUTOMATISK KONTROLL AV SKUMNIVÅ I PROTEIN SKIMMERE

Den nye ferskvanns proteinskimmere (PSK) har en oppgradert tank-kropp, høykapasitets proteinsamler, høyere «Head» pumpe, ny spesialdesignet patentsøkt Venturi, og mulighet for automatiserte kontroller på skumm(boble)nivå.. Den nye automatiseringen er et må-ha-tillegg for de oppdrettere som ønsker å operere under begrenset vannforbruk og avløp.

Automatic foam level controller for Protein Skimmer
Automatic foam level controller for Protein Skimmer

Se tekniske data, spesifikasjoner og priser for oppdrettsanlegg eller andre krevende ferskvannsbrukere

Ferskvanns Protein Skimmere - SPESIFIKASJONER

FORESPØRSEL OM PRIS: Ferskvanns Protein Skimmere

    , Example: 20