Ozon Nedbrytings Enhet
Ozon destructor(ozon nedbryter) utstyr. Vår ozon destructor møter EU og US HSE regelverket for sikker drift av ozon destructor. De er laget av PVC & PP plastikk, designet for rask og enkel montering til erstatning av ozon absorberende medie. Levers installert og trykksetet for rask og problemfri installasjon

TILBUD & BRUK AV OZONNEDBRYTINGSENHETER I AKVAKULTUR

Ozon Destruct-enheten (OD) er et apparat som inneholder enten aktivt karbonmedium eller flammekammer, som blir brukt til å absorbere overflødig ozon fra den omgivende luften. Det er et viktig sikkerhetstiltak mot gjenværende ozonkonsentrasjon etter vannbehandlingsprosessen. OD vil raskt bryte ned overskredet ozongassmengde.

Våre OD-enheter tilbyr løsningen for sikker og rask nedbryting av ozon og bør være et kjerneelement i en riktig installasjon av ozongeneratorer i trange mekaniske rom. OD-enheter er for ozonberiket biologisk ladet vannvolum, og det brukes ofte til ferskvanns og marine RAS-anlegg og settefiskanlegg.

BETJENING & MASKINERING AV OZONDESTRUKTENHETER

Ozon er en ustabil gass, og krever et retensjonskammer der desinfeksjonsprosessen foregår. Med tanke på at det er etsende gass, som er skadelig og giftig for enhver levende organisme, bør overflødig ozon brytes ned. Overflødig ozon strømmer fra desinfeksjonspunktet til OD-enhetens innløp.

FORDELER MED MAT-KULING OZON-DESTRUKSJONSENHETER

  • Viktig sikkerhetstiltak mot gjenværende overflødig ozon
  • Sikker og rask ødeleggelse av ozon
  • Lite fotavtrykk
  • Enkelt vedlikehold og betjening
  • Lavt til ingen strømforbruk
  • Motstandsdyktig mot ozonerosjon

Ozon Nedbrytings Enhet - SPESIFIKASJONER

FORESPØRSEL OM PRIS: Ozon Nedbrytings Enhet

    , Example: 20