You are currently viewing Filtrering for Akvakultur og Industri i Norge
  • Post last modified:desember 7, 2020

MAT-KULING AS – FILTERSYSTEMER FOR AKVAKULTUR & INDUSTRI

MAT Filtration Technologies og KULING Vannbehandling AS går sammen om felles selskap for det Nordiske vannbehandlings markedet, MAT-KULING AS. Å gå sammen i felles selskap vil gi oss mulighet for å utvikle vår service og leveranser i det viktige markedet som Norge og Norden representerer innen oppdrettsnæringen. MAT-KULING vil fokusere på utstyr til RAS, system design og filtersystemer til industriell og kommunale kunder og entreprenører. I Norge er Bjørn Dørum, eier av Kuling AS, MAT’s partner. I starten vil vi produsere det meste av utstyret til våre kontrakter i Izmir, Tyrkia, men ambisjonen vår er å flytte RAS utsyrsprodukjonen til Norge.

Björn Dörum - Partner med MAT er grunder av Kuling Vannbehandling AS
Björn Dörum – Partner med MAT er grunder av Kuling Vannbehandling AS

Björn Dörum & ENWA

Bjørn Dørum’s, KULING Vannbehandling AS er MAT’s partner i Norden og han har med seg inn i partnerskapet omfattende kunnskap og erfaring fra vannbehandling i det Nordiske markedet.

Bjørn var i starten av sin karriere ansatt 14 år i det Franske oljeselskapet Total, fra Total gikk det videre til opprettelsen av Vannbehandlingsteknikk, som sener ble Enwa Water Technology, her var Bjørn første ansatte.

Deretter til Oceanor, Oceanographic Company of Norway of i Trondheim som Adm.Dir. for deretter å returnere til Enwa som Adm.Dir for Enwa Water Technology AS. Enwa er i dag det ledende vannbehandlingselskapet i Skandinavia. MAT-KULING har nært samarbeid med ENWA og forhandler deres UF/NF/RO membransystemer og ENWA AOP.

MAT-KULING AS er nå i marlkedet for å ansette RAS Vannbehandlings ekspert for det Nordiske markedet. Hold kontakten med oss for oppdatering.

HER KAN DU SE NÆRMERE PÅ MAT-KULINGS UTSTYR