You are currently viewing Ferskvanns proteinskimmer
Freshwater Protein Skimmers
  • Post last modified:november 25, 2020

Trenger du Skumfraksjonator

MAT-KULING kunngjør lanseringen av sin nyeste utvikling innen RAS-filtreringsutstyr for ferskvann akvakultur: MAT ferskvanns proteinskimmere. Så langt har ferskvannsklekkerier, hovedsakelig lakseklekkerier, vært i drift uten bruk av proteinskimmere. Nyere utvikling og behovet for mer stabil og sikker produksjon av pre-smolt laks trigget vårt ingeniør og design avdeling til å utvikle en effektiv Protein Skimmers for livsløpet før smolt. I pre smolt-stadiet holdes laks på ferskvannstanker med høy tetthet. Dette er fasen hvor oppdrettsanlegg trengte bedre vannparametere for å oppnå optimal vekst.

I midten av 2018 ba lakseoppdretterne MAT om å utvikle et mekanisk filtreringssystem som trygt vil injisere ozon i vannsøylen og gi optimal proteinfjerning når de opererer i ferskvann. De alternative løsningene som var tilgjengelige i markedet var sjøvannsproteinskimmere litt modifisert for å fungere i ferskvannsviskositet. Spesialiteten til lakseoppdrett ferskvannsproteinskimmer, består av høyere Venturi-pumpetrykk og unikt designet Venturi(patent) injektor for å oppnå riktig gassinfusjon og dannelse av raffinerte gassbobler. Høyere trykk og raffinerte gassbobler oppnår tilfredsstillende forhøyelse av proteinvæske, noe som resulterer i proteinfraksjonering.

MAT brukte 12 måneder på Venturi løsningen alene i kombinasjon med skimmerens design. Vi prøvet ut mange venturi design og venturi pumper for å oppnå en fungsjon i ferskvann lik salt vann.

I dag er vi stolte av å konstatere at våre ferskvannsproteinskimmere er klare til å sikre bedre vannparametere til alle lakseoppdrett. Utstyret vårt er designet fra bunnen av og gir den beste kvaliteten på fjerning av proteiner sammenlignet med andre tilsvarende proteinskimmere i markedet. Den nye ferskvannsproteinskimmeren har en ny kropp, ny design av protein oppsamler, høyere “haed”pumpe, ny spesialdesignet Venturi og som opsjon tilbyr vi automatisert skumnivå kontrollsystem. Den nye automatiseringen er et “må ha” tillegg for de oppdrettere som opererer med knapphet på ferskvann.

Kontak oss i dag for å motta teknsik underlag, spessifikasjoner og kumkrransekraftig tilbud til ditt settefiskanlegg eller til andre krevende vannbehandling i ditt oppdrettsanlegg

FERSKVANNS RAS TEKNOLOGI

Ferskvanns Protein skimmer foto