You are currently viewing Velkommen til Aqua Nor 2021
Velkommen til Aqua Nor 2021
  • Post last modified:februar 25, 2022

Etter flere kanselleringer av arrangementer og konferanser på grunn av Covid-19, er Aqua Nor årets første messe som vil bringe fagfolkene i oppdrettsnæringen sammen. For første gang i sin historie vil arrangementet bli holdt i hybridformat av digitale så vel som ansikt til ansikt møter. Messen finner sted 24.-27. august i Trondheim, og som jeg håper du forventet vil MAT-KULING vil vi delta, og vi venter på deg på standen vår (A-168b).

Gjennom de neste måneder etter Aqua Nor i august så kan du besøke vår digitale utstilling ved å trykke å linken under og sette opp møte eller be om løsning på vannbehandling.

Aqua Nor Digital Stand

KREVENDE LANDBASERT OPPDRETTSNÆRING

Oppdrettsnæringen flytter for tiden til en bærekraftig landbasert oppdrettsproduksjon, drevet av miljøvennlige og avanserte resirkulerende havbrukssystemer (RAS). Etter hvert som flere og flere oppdrettsanlegg ser på effekten av RAS, må RAS-utstyrsprodusentene øke forskning og utvikling for kostnadseffektive løsninger. Dette er hva ekspertteamet vårt vil presentere for deg på vår standen. Kostnadseffektive og intensive RAS -applikasjoner vil sikre og maksimere fiskeproduksjonen din. Bjørn Dørum, medeier og administrerende direktør i MAT-KULING og Kjetil Kolbeinsvik salgssjef og landssjef , bl,a vil være tilstede på standen for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

UTSYR PÅ VÅR STAND

På standen vår får du sjansen til å se nærmere på vår innovative kompakte RAS – enhet i drift, en pumpesil av plast for krevende RAS – applikasjoner og en forhåndsmontert på ramme (skid) klekkeri filtreringsenhet. Vi vil diskutere alle de nyeste MAT & MAT-KULING-utviklingene, samt teknikker og tjenester i denne raskt voksende bransjen.

Hilsen MAT-KULING
Produsent av vannbehandlingsutstyr

Aqua Nor 2021 Videos

MAT KULING at Aqua Nor 2021 Interview with Kjetil Kolbeinsvik

MAT KULING - Aqua Nor 2021

Aqua Nor 2021 Foto