Type of FishPower ConsumptionRequired OperatorsProduction CapacityProject Location
Sea Bream, Sea Bass, Meager, Umbra3 x PS-2000: 432 KW/Day
3 x PS-500: 32 KW/Day
1400 million friesMilas - Bodrum, Turkey
  • Post last modified:november 25, 2020

KILIC FISKERI KLEKKERI/SETTEFISK ARBEIDSOMFANG

Implementering av nytt LSS-utstyr for klekkeri og voksende fisk i tanker. Kılıç Deniz Ürünleri produserer og eksporterer forskjellige typer saltvannsfisk som Middelhavsbrasme, havabbor, ørnefisk, regnbueørret og makrellstørje. Med en høstbar fiskeproduksjonskapasitet på mer enn 45.000 tonn per år, regnes den som et av de ledende selskapene i sektoren, både i Tyrkia og Europa.

Kılıç ga MAT-KULING i oppdrag å håndtere gjennomføringen av dette prosjektet. Utstyret ble installert på deres nylig etablerte klekkeri i byen Bodrum, i den sørvestlige egeerhavsregionen i Tyrkia. Prosjektet var sammensatt av automatiserte proteinskimmere for ungfisk og storfisk-oppdrett, som gjorde det mulig å nøye overvåke og kontrollere systemforholdene samtidig som det maksimerte produksjonseffektiviteten. Kılıç er en annen bemerkelsesverdig referanse til MAT-KULING havbruksprosjekter i Tyrkia.

AKVAKULTUR SERVICE & ENGINEERING

MAT-KULING leverte utstyrsdesign, produksjon, levering, installasjon og igangkjøring i forbindelse med teknisk opplæring til driftspersonalet på anlegget.

RASAKVAKULTUR UTSTYR

Kommisjoneringsutstyret var sammensatt av flere helautomatiske proteinskimmere. Enhetene besto av PS -2000 modeller, mens PS-500 modeller med skimmer hadde strømningshastigheter på 358 m³ / h og 11 m³ / h. Alle proteinskumsenheter har MATs unikt utviklede Venturi, som gjør det mulig å infisere riktig balansert mengde oksygen og ozon i proteinskimmeren. I tillegg besto hver skimmer av et sett med tilbehør, ventiler, pumper og instrumenter.

Kilic Land Basert Oppdrett RAS
Aquaculture Protein Skimmer