Cold Plasma Ozon Generator
Industriell Plasma Ozon Generator

Cold Plasma Ozon Generators

Kaldplasma (Cold Plasma) – Ozongeneratorene tilbyr høy ytelse og høy ozonkonsentrasjon i en lav effekt, lavpris, kompakt og brukervennlig design. Enhetene er mikroprosessorstyrt med mikrokanaldesign for presis ozonkontroll. Høykvalitets solid state-elektronikk er inkludert for å sikre en stabil spenningsfrekvens i ozonproduksjonssellen.

MAT-KULING Cold Plasma Ozon Generator har helautomatisk kontroll for konstant og stabil ozonproduksjon. Innstillingspunktet for ozoneffekt kan også gjøres manuelt på enheten. Alternativt, ved bruk av den innebygde programmerbare logikkkontrolleren, kan settpunktet justeres automatisk når det er integrert med valgfri instrumentering installert i behandlingsprosessen.

Hver enhet er enkel å betjene og leveres komplett med manuelle/automatiske velgerbrytere, nødstoppknapp, gasstrykkkontrollventil og en intuitiv berøringsskjerm. MAT-KULINGs berøringsskjerm forbedrer driftsopplevelsen ved å grafisk gi brukeren viktig ytelsesinformasjon som strømforbruk, driftstemperatur og eventuelle feil.

I tillegg er MK Cold Plasma Ozon Generatorer spesielt utviklet for de tøffe, varme, fuktige miljøene som finnes i de fleste industrielle miljøer. Kabinettet er laget av korrosjonsbestandig børstet 316 rustfritt stål, mens den medfølgende høyeffektive kjøletørkeren reduserer oppbyggingen av korrosive midler i generatoren.

Utstyrsgaranti

MAT-KULING Cold Plasma Ozon Generator-serien er dekket av en standard 12 måneders garanti

Standard komponenter i Cold Plasma Ozon Generatorer

Cold Plasma (kaldplasma) ozongeneratorer er designet med sikkerhet i tankene. Våre enheter leveres som standard med:

  • Høy temperatur avstegnings sensor
  • Høy oksygen gas temperatur
  • Feil lukkede magnetventiler på oksygengassinnløpet og ozonutløpsledningene.
  • Ekstern “backflow” kontroll
  • Ekstern ozon i rom overvåking
  • Ozon injeksjonspumpe status monitorering og avstenging
  • Ozone nedbrytningsenhet, status og avsetegning
  • All elektro til IEC standard(CE merket)

Cold Plasma Ozon Generator - SPESIFIKASJONER

FORESPØRSEL OM PRIS: Cold Plasma Ozon Generator

    , Example: 20